Tanden Bleken

 

Tanden Bleken

De methode die schoonheidssalon Natural Beauty gebruikt om tanden te bleken is een combinatie van ‘whitening’ led licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is effectief en de non-peroxide bleekgel is 100% veilig voor het tandglazuur.

Werkwijze:
De huidige tint van de tanden wordt voor de behandeling door ons en u samen bepaald. Uw lippen worden ingesmeerd met vaseline, de mondspreider wordt geplaatst en vervolgens wordt de bleekgel op de tanden aangebracht. Met behulp van de professionele bleeklamp zal de gel geactiveerd worden. Dit proces wordt een aantal keren herhaald, afhankelijk van de door uw gekozen behandeling. Na de behandeling meten we samen de tint op en kunt u het resultaat bekijken.

Resultaat:
Na een behandeling is meestal zichtbaar resultaat te zien, maar dit valt niet te garanderen. Bij de een is de behandeling effectiever dan bij de ander. Wilt u na de eerste behandeling over wittere tanden beschikken, dan is het mogelijk om op korte termijn de tanden nogmaals te behandelen. Dit is mogelijk omdat de behandeling peroxide vrij is. Het resultaat is ongeveer 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is een gemiddelde tijdsduur, individueel verschilt de duur. Voor een blijvend resultaat raden wij aan om na 3-4 maanden wederom een behandeling te ondergaan.

Na de behandeling:
De eerste 24 uur raden wij aan om geen kleurstoffen te nuttigen. Roken binnen 24 uur geschiedt geheel op eigen risico. Probeer ten minste 3 uur te wachten met het roken van de eerste sigaret.

Soorten behandelingen:  
     
Behandeling Duur Resultaat *
Basis 60 min. 4 tinten lichter
Deluxe 90 min. 8 tinten lichter
Ultra 120 min. 10 - 14 tinten lichter

*De tinten zijn een gemiddelde indicatie, dit is vooraf niet te garanderen.

Prijzen tanden bleken:  
60 min. € 62,50
90 min. € 77,50
120 min. € 99,00
   
Tanden polijsten voor een nog beter resultaat € 10,50